ZakelijkeTrainingen.nl
ZakelijkeTrainingen.nl
 

Coronaproof aanbod

Update 03 maart 2021 We mogen weer op locatie trainen! Uiteraard bieden we ook online trainingen aan. Via Zoom of Teams bijvoorbeeld. Maar mochten jullie weer zonder scherm aan de slag willen samen, dan kan dat! Op initiatief van de Nederlandse Orde van BeroepsTrainers (NOBTRA) is er een protocol ‘veilig trainen’ ontwikkeld. Wij hebben de hoofdlijnen hieronder vermeld. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Trainen op locatie?

Trainingen zijn niet toegestaan op een publieke locatie maar kunnen wel in een kantoorgebouw of eigen trainingsruimte plaatsvinden. Hier gelden de coronaregels voor locaties binnen. Houdt er rekening mee dat het maximale aantal deelnemers in één ruimte 30 is en dat zij zoveel mogelijk op hun vaste plaats moeten blijven.

Online live training

Een live training bij jullie op locatie is gewoon mogelijk maar het advies vanuit de overheid is nog steeds dat we zoveel mogelijk digitaal trainen. En dat kan natuurlijk! Wij hebben hiervoor twee opties die uitstekend te combineren zijn:

 • Live via Zoom, Teams of een ander medium waar jullie graag mee werken.
 • Volg in je eigen tijd één van onze online trainingen.

Online trainingen

Kies je voor online trainingen die jij en jouw collega’s kunnen volgen vanuit huis op elk gewenst moment? Op dit moment is de online training Stress de baas én Verbindend communiceren erg populair maar je kan ook kiezen voor Feedback, Groepsdynamiek of Vitaliteit. Kan je niet kiezen? Je kan zelf een online trainingsprogramma samenstellen door verschillende onderwerpen te combineren. Lees daar hier meer over.

Interesse in een (online) training ?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem met ons contact op over de mogelijkheden, de voorwaarden en voordelen van de incompany trainingen van Zakelijke Trainingen.

 • mail naar info@zakelijketrainingen.nl
 • bel naar 085 – 06 08 940
 • vul het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
ZakelijkeTrainingen.nl
ZakelijkeTrainingen.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainingen.nl
ZakelijkeTrainingen.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nl
  ZakelijkeTrainingen.nl