Getekend verslag

Getekend verslag van jullie workshop, training of brainstormsessie

Een glasheldere weergave van jullie workshop, training of heisessie. Een uniek kunstwerk wat je kunt ophangen bij jullie op kantoor. Een dagelijkse reminder die helpt om het levend te houden op de werkvloer.

Omdat we het belangrijk vinden dat je na afloop een vrij compleet verslag hebt in woord en beeld, dat er supermooi uitziet werken we met professionele kunstenaars en illustratoren. Na afloop van de trainingen waar zij tekenen horen we vaak: hoe is het mogelijk, de héle dag staat erop.

Live verslag in beeld en woord

Twee tekenaars maken tijdens jullie training, workshop of heisessie een metersbreed kunstwerk op foamboard. Ze zijn op de achtergrond aanwezig en
maken live een tekening waarop ongeveer alles wat er is gezegd staat: in beelden, portretjes en tekstballonnen. Het verslag krijgen jullie mee, zowel op foam board als in een hoge resolutie foto. Zodat de tekening ook geprint kan worden op bijvoorbeeld een mok of een muismat.

Getekend verslag

Hierboven zie je het verslag van een workshop Stress management, dat nu bij de klant een mooie plek op kantoor heeft gekregen. Daardoor hebben ze het er regelmatig over samen. Het helpt hen om met de tips en tricks dagelijks aan de slag te gaan.

Interesse in een getekend verslag?

Nieuwsgierig geworden? Vraag helemaal vrijblijvend naar de mogelijkheden:

– mail naar info@zakelijketrainingen.nl

– bel naar 015-364 97 91

– vul het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Klanten ZakelijkeWorkshops.nl