Training Carrousel

Professionals op regelmatige basis inspireren en uitdagen voor een duurzaam resultaat

Willen jullie dit jaar aan de slag met een specifiek thema? Of wordt het tijd voor duurzame persoonlijke ontwikkeling van jullie medewerkers? Dan is een training carrousel iets voor jullie.

Of je nu wil verbreden of verdiepen, het is belangrijk om mensen op regelmatige basis te inspireren en uit te dagen. Op die manier breng je een stijgende lijn aan in je bedrijf of organisatie en kun je op een hoog niveau blijven acteren.

Er is keuze uit 20 incompany trainingen. We gaan graag samen met jullie in gesprek over welke thema’s er goed bij jullie organisatie passen. Wij leveren maatwerk en gaan voor een duurzaam resultaat.

Training carrousel

Incompany Trainingen

Met keuze uit 20 trainingen op het gebied van Leiderschap en Management, Teambuilding en Communicatie, Persoonlijke Effectiviteit en Vitaliteit en Werkgeluk zijn we bij preferred supplier bij verschillende organisaties. Onze ruime keuze, snelle services en hoge kwaliteit maakt ons een geliefde opleidingspartner.

Voordelen op een rij

  • Groei en ontwikkeling van het bedrijf
  • Keuze uit 20 thema’s
  • Persoonlijk advies op maat
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Aantrekkelijk financieel voordeel
  • Duidelijke afspraken en snelle service
  • Een kundige sparringpartner
  • Jullie wensen en doelstellingen voorop
  • Inspirerende trainers

Verdiepen of verbreden?

Sommige bedrijven kiezen ervoor om hun medewerkers bekend te maken met veel verschillende onderwerpen. Netwerken, Persoonlijke Effectiviteit, Time Management of Communicatie bijvoorbeeld. Door een training carrousel aan te bieden met verschillende onderwerpen (al dan niet in verband met een bepaald thema), verbreed je de kennis en vaardigheden van de medewerkers.

Maar verdiepen kan ook handig zijn. Voor de meeste functies geldt dat, naast vakinhoudelijke kennis, het belangrijk is om goede softskills te hebben. Contact met collega’s, klanten of leveranciers hebben we vaak iedere dag. Er is oneindig veel te leren over je eigen manier van communiceren en verbinden. Een verdiepende training carrousel kan in zo’n geval een slimme keuze zijn.

Interesse in een training carrousel?

Nieuwsgierig geworden? Vraag helemaal vrijblijvend naar de mogelijkheden:

– mail naar info@zakelijketrainingen.nl
– bel naar 015-364 97 91
– vul het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Referenties ZakelijkeTrainingen.nl