Training Feedback

Training FeedbackFeedback geven en ontvangen

Feedback geven of ontvangen is voor veel mensen best lastig. Daardoor wordt het geven van feedback vaak vermeden: een gemiste kans. Constructieve feedback geven en ontvangen is essentieel om te groeien. Niet alleen voor jou persoonlijk, maar ook voor de groei van je team. Het vermijden van feedback in een organisatie of team kan er toe leiden dat onuitgesproken issues een grote rol gaan spelen. Het op een respectvolle manier bespreekbaar maken van wat er speelt, werkt verlichtend. Doordat je op tijd met elkaar in gesprek gaat, voorkom je dat er van elke mug een olifant gemaakt wordt.

Tijdens de training Feedback zetten we feedback in een positief daglicht. Door de opbrengst van feedback geven en ontvangen helder te formuleren en te ervaren wat het oplevert, vergroot je de kans dat medewerkers met elkaar in gesprek gaan binnen de organisatie. Door elkaar op een respectvolle manier te wijzen op wat er goed ging en wat er beter kan, wordt er gepresteerd op een hoger niveau.

De training Feedback wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Feedback? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training? Download hier het PDF bestand

De training Feedback wordt georganiseerd vanuit ZakelijkeTrainer.nl.

Referenties ZakelijkeTrainingen.nl