Heisessie Management team

Professionele begeleiding met diepgang én resultaat

Het is gelukt! Het Management team heeft zijn drukke agenda leeg gehouden voor een heisessie / heidagen. Een bijeenkomst die in het teken staat van terugkijken, analyseren, de huidige status in kaart brengen en natuurlijk… vooruit kijken. Waar staan jullie voor? Waar willen jullie met het bedrijf naar toe? En hoe kunnen jullie dat bereiken? Professionele begeleiding is hierbij geen overbodige luxe.

Zijn jullie op zoek naar naar iemand die de diepere laag weet te pakken? Die een persoonlijke aanpak heeft en tegelijkertijd het team- en bedrijfsbelang in de gaten houdt? Kortom iemand die op een prettige manier kan sturen op resultaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Praktische organisatie heisessie Management team

Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van een heisessie / heidagen voor het Management team. Niet alleen inhoudelijk kunnen wij de juiste begeleiding bieden, ook organisatorisch kunnen we jullie ontzorgen. Wij regelen een geschikte locatie (eventueel met overnachting), zorgen voor een praktisch draaiboek en verzorgen alles tot in de puntjes. Jullie hebben één aanspreekpunt voor de heisessie / heidagen die alles regelt.

Heisessie management team

Waarom kiezen voor ZakelijkeTrainingen.nl?

Wij bieden onze begeleiding op maat aan. Na een uitgebreide inventarisering van jullie wensen en doelstellingen voor de heisessie / heidagen voor het Management team, beslissen we welke trainer jullie het beste kan begeleiden.

Jullie kunnen rekenen op een doortastende, uitdagende en inspirerende begeleider die een positieve setting weet te creëren. Of het nu gaat om het analyseren van de afgelopen jaren, het vaststellen van de huidige stand van zaken of het maken van plannen voor de toekomst, de trainer faciliteert dat waar jullie behoeften aan hebben. Hij stuurt waar nodig het proces in de juiste richting zodat de vooraf gestelde doelen worden behaald.

Wil je zeker weten dat de heisessie / heidagen met het Management team geen verloren tijd is? Dat er beslissingen worden genomen, ruimte is voor (zelf)reflectie en dat alles op een prettige, luchtige manier verloopt? Kies dan voor ZakelijkeTrainingen.nl voor jullie heisessie / heidagen met het Management team.

Voordelen op een rij

  • Jullie wensen en doelstellingen voorop
  • Professionele procesbegeleiding
  • Persoonlijke aanpak met oog voor team- en bedrijfsbelang
  • Diepgang én resultaat
  • Jullie liften mee op onze jarenlange ervaring
  • Ontzorgen: wij organiseren het tot in de puntjes
  • Een inspirerende, groene omgeving om te vergaderen
  • Duidelijke afspraken en snelle service
  • Één vast aanspreekpunt

Interesse in onze ondersteuning bij de heisessie voor het Management team?

Nieuwsgierig geworden? Vraag helemaal vrijblijvend naar de mogelijkheden:

– mail naar info@zakelijketrainingen.nl
– bel naar 015-364 97 91
– vul het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Referenties ZakelijkeTrainingen.nl