ZakelijkeTrainingen.nl
ZakelijkeTrainingen.nl
 

Veelgestelde vragen op een rij

 1. Je vult vrijblijvend een informatieaanvraag in voor een of meerdere trainingen via de website
 2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om jullie wensen te bespreken
 3. Je ontvangt een offerte op maat of we komen langs voor een persoonlijk adviesgesprek
 4. Je bevestigt dat de offerte akkoord is
 5. Je ontvangt een opdrachtbevestiging met daarin de gemaakte afspraken op een rij
 6. Je retourneert de getekende opdrachtbevestiging en vult de online checklist in
 7. Wij bereiden ons grondig voor
 8. Jullie profiteren van een kwalitatieve, leuke en inhoudelijke training

Wij streven erna om iedere aanvraag nog op dezelfde werkdag te beantwoorden en in ieder geval binnen 1 werkdag.

Ja. Het is mogelijk om een training in optie te zetten. Je hebt in principe een bedenktijd van 2 weken tenzij anders aangegeven.

Alle trainers van Zakelijke Trainingen zijn experts op een bepaald gebied. Ze hebben een zorgvuldig selectieproces doorlopen en overtreffen graag de verwachtingen van onze klanten. Ze delen dezelfde visie en missie en zijn gepassioneerd over hun vak. Wij zorgen voor de perfecte match tussen jullie en de trainer. Klik hier voor een overzicht van onze vaste trainers. 

Op meerdere momenten heb je tijd om je wensen door te geven.

Inventarisatiegesprek voorafgaand aan offerte
Allereerst is er het persoonlijke gesprek na het invullen van het contact/offerte formulier. Tijdens dit gesprek stellen wij vragen om er zeker van te zijn dat we heel duidelijk hebben waar je precies naar op zoek bent.

Online checklist
Bij akkoord van de offerte ontvang je, samen met de opdrachtbevestiging, een link naar de online checklist. Hier staan een aantal praktische vragen in maar ook vragen over de inhoud van de training. Denk aan ‘wanneer is de training geslaagd?’ of ‘zijn er gevoeligheden die spelen waar we rekening mee moeten houden?’.

Persoonlijk gesprek op locatie of video call
Wil je graag dat we een face-to-face ontmoeting hebben om je wensen door te spreken over een langer traject of grotere groep, dan komen we persoonlijk bij jullie langs of we plannen een video gesprek in. Net wat past.

In principe vinden de trainingen plaats op een door jullie gekozen locatie. Dat kan zijn bij jullie op kantoor of een externe trainingslocatie.

Wanneer wij een getekende opdrachtovereenkomst hebben ontvangen, sturen wij jullie een factuur. De betaling van het totale factuurbedrag dient plaats te vinden voor aanvang van de training of uiterlijk 14 dagen na de factuurdatum (zie onze algemene voorwaarden artikel 5.2).

De investering voor een training of traject is afhankelijk van het onderwerp, de tijdsduur en de grootte van de groep. Een trainingsdag is al te boeken vanaf 2.590,- inclusief voorbereiding, trainingsmateriaal en reiskosten. Neem gerust contact op over advies over de beste keuze voor jullie budget.

ZakelijkeTrainingen.nl
ZakelijkeTrainingen.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainingen.nl
ZakelijkeTrainingen.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nl
  ZakelijkeTrainingen.nl