Veelgestelde vragen op een rij

Hoe wordt mijn offerteaanvraag afgehandeld?

  1. Je vult vrijblijvend een informatieaanvraag in voor een of meerdere trainingen via de website
  2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om jullie wensen te bespreken
  3. Je ontvangt een offerte op maat of we komen langs voor een persoonlijk adviesgesprek
  4. Je bevestigt dat de offerte akkoord is
  5. Je ontvangt een opdrachtbevestiging met daarin de gemaakte afspraken op een rij
  6. Je retourneert de getekende opdrachtbevestiging
  7. Jullie profiteren van een kwalitatieve, leuke en inhoudelijke training

Hoe lang duurt het tot ik een reactie krijg?

Wij streven erna om iedere aanvraag nog op dezelfde werkdag te beantwoorden en in ieder geval binnen 1 werkdag.

Kan ik een optie nemen op een training?

Ja. Het is mogelijk om een training in optie te zetten. Je hebt in principe een bedenktijd van 2 weken tenzij anders aangegeven.

Met welke trainers werken jullie samen?

Alle vaste trainers van ZakelijkeTrainingen.nl zijn professionals. Wij hebben onze trainers zorgvuldig geselecteerd. De trainers weten wat wij van ze verwachten, nemen deel aan een intern ontwikkeltraject en staan helemaal achter onze visie en missie. Wij zorgen voor de perfecte match tussen jullie en de trainer. Ontdek wie onze vaste trainers zijn: klik hier.

Hoe kan ik mijn specifieke wensen doorgeven? 

Dat kan op minimaal twee momenten. Ten eerste op het moment dat we telefonisch contact hebben over je aanvraag. Het tweede moment is bij de onlinevragenlijst of het persoonlijke intake gesprek. Geef je specifieke wensen door voorafgaand aan de training. Uiteraard kun je ook altijd de telefoon oppakken en bellen naar 015-364 97 91 of mailen naar info@zakelijketrainingen.nl.

Afhankelijk van de omvang van de training komt een accountmanager en/of de trainer persoonlijk bij jullie langs voor een intakegesprek.

Waar vindt de training plaats?

Jullie regelen een locatie
Het grootste deel van onze trainingen vindt op een door jullie geregelde locatie plaats. De trainer komt bij jullie op kantoor of op de afgesproken locatie.

Wij organiseren voor jullie een locatie
Als je op zoek bent naar een externe inspiratievolle locatie kunnen wij dit ook voor jullie organiseren. Wij hebben een aantal mooie locaties die zeer geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en trainingen. Lees meer…

Hoe verloopt de betaling?

Wanneer wij een getekende opdrachtovereenkomst hebben ontvangen, sturen wij jullie een factuur. Indien het te betalen bedrag hoger is dan € 2.500,- exclusief btw, dient er een aanbetaling van 50% van het totale factuurbedrag plaats te vinden voor aanvang van de training (zie onze algemene voorwaarden artikel 5 lid 3). In dit geval ontvangen jullie twee facturen: een aanbetalingsfactuur én een factuur voor het restantbedrag. De laatstgenoemde dient uiterlijk 14 dagen na de training te zijn voldaan.

Wat kost een training?

De investering voor een training of traject is afhankelijk van de tijdsduur, de grootte van de groep en de locatie. Een trainingsdag is al te boeken vanaf €1.990,- inclusief voorbereiding, trainingsmateriaal en reiskosten. De prijzen kun je per training vinden onder het kopje ‘investering’. Neem gerust contact op over advies over de beste keuze voor jullie budget.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is al eens gebeurd. Er is meer mogelijk dan je misschien denkt. Heb je een specifieke wens, laat het ons dan weten. We denken graag met jullie mee en maken een voorstel op maat.

Garantie check ZakelijkeTrainingen.nl

Staat jouw vraag er niet bij of heb je een andere opmerking. Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Bel naar 015 – 364 97 91, mail naar info@zakelijketrainingen.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.