Even voorstellen…

Dagelijks helpen wij bedrijven en organisaties om bewuster, professioneler en leuker te worden. Met een vast team van professionele en enthousiaste trainers bieden wij trainingen aan die gericht zijn op de zakelijke markt, commercieel en non-profit. Onze trainingen dragen bij aan het bewustzijn en de professionalisering van de deelnemers én vergroot het plezier binnen de organisatie. ZakelijkeTrainingen.nl is een onderdeel van de ZakelijkeTrainer.nl.

Roald Ploegmakers en Susan Amoraal zijn de drijvende kracht achter ZakelijkeTrainingen.nl en gezamenlijk eigenaar van het moederbedrijf ZakelijkeTrainer.nl. Zij zijn al jaren bevlogen ondernemers met duidelijke doelen en mooie dromen die steeds vaker uitkomen.

Incompany trainingen

Onze trainingen zijn ideaal voor groep van 12 personen. Onze trainingspakketten variëren van 1 dagen tot en met 3 of meerdere dagen training. Het komt vaak genoeg voor dat er gekozen wordt voor een trainingstraject voor een langere periode. Kortom, het is maatwerk.

Persoonlijk contact staat voor ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat je met je team het beoogde doel behaalt. Door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een training via ZakelijkeTrainingen.nl.

Ben je op zoek naar een effectieve manier om leiders, teams of professionals naar een hoger niveau te tillen? ZakelijkeTrainingen.nl biedt meer dan 20 trainingen op het gebied van competenties en vaardigheden.

De voordelen van ZakelijkeTrainingen.nl

  • Vast team van trainers
  • Persoonlijke voorbespreking
  • Volledig afgestemd op jullie wensen
  • Te boeken door heel Nederland
  • Keuze uit minimaal 3 trainingspakketten
  • Vriendelijke en snelle service
Garantie check ZakelijkeTrainingen.nl

Contactformulier

Neem contact met ons op. Vul het formulier in.