Incompany training

Maatwerk: samen met je collega’s aan de slag!

Wij bieden onze incompany trainingen op maat aan. Samen met je collega’s ontwikkel je belangrijke vaardigheden. Vaardigheden die je in de dagelijkse praktijk goed kunt gebruiken, sterker nog, onmisbaar zijn. Je kunt samen met je team trainingen volgen op het gebied van Leiderschap, Teambuilding, Persoonlijke effectiviteit, Communicatie, Commercie en Creativiteit.

Onze vaste trainer(s) komen naar een door jullie gekozen locatie om de training te verzorgen. Doordat je samen met anderen leert en ervaart wordt je persoonlijke ontwikkeling nog meer gestimuleerd. Trainen en teamverband is goed voor de onderlinge verbinding en vergroot het begrip. Je leert niet alleen jezelf beter kennen maar ook je collega’s. Dit zorgt voor positieve energie die nog lang na de training zijn vruchten afwerpt.

Incompany training

Training op maat gemaakt

Doordat jullie met een team deelnemen aan een incompany training kunnen we de training geheel afstemmen op jullie wensen. Vaak spelen er meerdere processen in een bedrijf waar rekening mee gehouden dient te worden. Aan de hand van een grondige voorbereiding zoomen we in op de onderwerpen die voor jullie belangrijk zijn en houden we rekening met dat wat er gaande is. We zorgen ervoor dat de verwachtingen goed gemanaged wordt zodat iedere deelnemer zich aangesproken voelt door de training en op een positieve manier iets heeft geleerd.

We werken met professionele vaste trainers die in staat zijn flexibel om te gaan met wat er tijdens de training gebeurt. Ze zorgen voor een inhoudelijk sterke training met voldoende afwisseling en humor. Zo krijgen jullie een luchtige en toch waardevolle incompany training op maat. Dat mag je van ons verwachten!

Onderwerpen

Klik op een onderwerp en ontdek welke incompany training we voor jullie kunnen verzorgen

Referenties

We hebben alvast een paar reacties van onze klanten voor je op een rij gezet. Lees ze hier allemaal.

‘We zijn al met al enorm tevreden over de trainingen, trainers en contacten. We zullen zeker nog eens gebruik maken van jullie leuke trainingen en enthousiaste trainers!’
Carina Esteves Rovers – Driessen HRM

‘Wij zijn zeer tevreden. De inhoud is in overleg met ZT en de trainer bepaald en was zeer toegespitst op onze situatie.’
R.W. Eelink – SNS Bank

‘De training voldeed precies aan mijn verwachtingen.’
Arve Hoogzand – Douane Rotterdam

Interesse in een incompany training?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem met ons contact op over de mogelijkheden, de voorwaarden en voordelen van de incompany trainingen van ZakelijkeTrainingen.nl.

– mail naar info@zakelijketrainingen.nl
– bel naar 015-364 97 91
– vul het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.