Onze visie en missie

Wij helpen mensen in bedrijven de verbinding met zichzelf en anderen te versterken zodat het (collectieve) bewustzijn groeit. Dit zorgt ervoor dat mensen bewustere keuzes maken rekening houdend met hun eigen welzijn en die van hun omgeving. Zo levert iedereen zijn unieke bijdrage aan een gezonde, vredige en gelukkige wereld.

Door het aanbieden van incompany trainingen en workshops willen wij hier onze bijdrage aan leveren. Er is keuze uit meer dan 20 trainingen en 60 workshops op het gebied van leidinggeven, teambuilding, persoonlijke effectiviteit, communicatie, commercie en creativiteit.

Onze visie en missie

Concreet betekent dit dat onze klanten mogen verwachten dat we de deelnemers van in onze trainingen, uitdagen om hun zelfkennis, compassie en (werk) geluk te vergroten. We doen dit door het creëren van een plezierige en veilige leeromgeving waar iedere deelnemer kan ervaren hoe hij/zij dit kan bewerkstelligen.

Alle keuzes die we binnen ons bedrijf maken, ieder contact dat we hebben en alle trainingen die we geven meten we af aan onze 5 kernwaarden. We werken met een ‘waarde-liniaal’ waardoor deze kernwaarden tot leven komen. Ze zijn direct meetbaar en toepasbaar: geen loze woorden maar écht effect op onze bedrijfscultuur en werkwijze.

Onze kernwaarden

  1. Verbinding
  2. Uitdaging
  3. Zelfkennis
  4. Compassie
  5. Werkgeluk

Een uitgebreide toelichting over onze kernwaarden kun je vinden op onze algemene website: www.zakelijketrainer.nl/onze-kernwaarden

Garantie check ZakelijkeTrainingen.nl

Contactformulier

Neem contact met ons op. Vul het formulier in.