ZakelijkeTrainingen.nl
ZakelijkeTrainingen.nl
 

Onze visie en missie

Wij helpen mensen in bedrijven eruit te halen wat erin zit. Dit start met de verbinding met jezelf te versterken. Wat speelt er in de onderstroom? Wat valt er nog meer over jezelf te ontdekken? Door actief zelfonderzoek te doen groeit je bewustzijn. Je kan bewustere keuzes maken waarbij je rekening houdt met je eigen welzijn en dat van anderen. Zo levert iedereen van binnenuit zijn unieke bijdrage aan een gezonde, vredige en gelukkige wereld.

Door het aanbieden van incompany trainingen en workshops willen wij hier onze bijdrage aan leveren.

Missie en visie

Concreet betekent dit je mag verwachten dat we de deelnemers tijdens onze incompany trainingen, uitdagen om hun zelfkennis, compassie en (werk)geluk te vergroten. Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de training is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

ZakelijkeTrainingen.nl
ZakelijkeTrainingen.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainingen.nl
ZakelijkeTrainingen.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nlZakelijkeTrainingen.nl
  ZakelijkeTrainingen.nl