Training Communicatie vaardigheden

Communicatie vaardigheden, succesvol en verbindend communiceren

Training Communicatievaardigheden“Wat zou het fijn zijn als Jan een keer normaal zou communiceren.” “Mijn leidinggevende communiceert ook nooit iets.” “Waarom snapt die klant nou nóg niet wat ik bedoel?” Dit is een kleine greep uit opmerkingen die regelmatig te horen zijn binnen organisaties. Succesvol communiceren is een hele kunst. We hebben allemaal onze eigen manier van communiceren en dat botst weleens met die van een ander. Zeker als je moet samenwerken, maar ook tijdens klantcontact kan dit voor veel onduidelijkheid en soms zelfs irritatie zorgen.

Tijdens de training Communicatie vaardigheden, leer je hoe jij verbindend kan communiceren. Aan de hand van de nodige theorie over de verschillende communicatiestijlen, gaan we onderzoeken hoe jij het liefste communiceert en wát je eigenlijk wilt communiceren. Deze training gaat niet over het aanpassen van de ander, maar over het verbeteren van je eigen communicatie skills. Succesvol communiceren begint bij jezelf.

De training Communicatie vaardigheden wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Communicatie vaardigheden? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training? Download hier het PDF bestand

De training Communicatie vaardigheden wordt georganiseerd vanuit ZakelijkeTrainer.nl.

Referenties ZakelijkeTrainingen.nl