Training Personal branding

Personal branding, welk verhaal vertel jij?Training Personal branding

Sommige mensen vinden het moeilijk om zichzelf te verkopen of anders gezegd te presenteren. Maar personal branding is in eerste instantie vooral prettig voor jezelf. Door een stukje zelfkennis weet je wat jouw waarden en kwaliteiten zijn. Het draagt bij aan zelfvertrouwen. Met een persoonlijk sterk merk maak je jezelf zichtbaar in de markt op zo’n manier waar jij jezelf prettig bij voelt. Dat straal je uit.

Hoe kom jij over? Of hoe wil jij overkomen? Dat is de vraag die centraal staat bij de training Personal branding. Hoe bouw jij je talenten en je persoonlijke doelen om tot een personal brand? Je moet dan eerst weten wat jouw onderscheidende kwaliteiten zijn. Vervolgens moet je deze op zo’n manier naar voren brengen dat dit een positief beeld oproept bij bijvoorbeeld een potentiële opdrachtgever of een leidinggevende.

Wil jij weten wat jou uniek maakt? Hoe jij je zichtbaar kunt maken in de markt? Wat jouw unique selling points zijn? Dan is deze training iets voor jou en je collega’s. De training Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Personal branding? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training? Download hier het PDF bestand

De training Personal branding wordt georganiseerd vanuit ZakelijkeTrainer.nl.

Referenties ZakelijkeTrainingen.nl