Training Conflicthantering

Training ConflicthanteringConflicthantering, onderhandelen met resultaat

Effectief ruziemaken. Kan dat? Wij denken van wel. Een conflict kan zorgen voor een nieuw inzicht of een frisse wind in een relatie. Teams en organisatie kunnen opbloeien na een stevige interne discussie. Een absolute voorwaarde voor een positieve uitkomst, is een goede afwikkeling van het conflict. In de training Conflicthantering leer je hoe je een conflict efficiënt kan hanteren. Je ontdekt hoe conflicten ontstaan en brengt de confrontatiezones in kaart.

Er wordt aandacht besteed aan de onderliggende belangen, de bijkomende spanningen en je krijgt handvatten om conflicten te voorkomen. Uiteraard is er in deze training ruimte om in te zoomen op jouw persoonlijke stijl met betrekking tot conflicten. Ga jij de confrontatie aan of ga je die liever uit de weg? De training Conflicthantering is een praktische training die je in kunt zetten als er een conflict in jullie team of organisatie speelt of ter preventie van conflicten.

De training Conflicthantering wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in deze training Conflicthantering? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training? Download hier het PDF bestand

De training Conflicthantering wordt georganiseerd vanuit ZakelijkeTrainer.nl.

Referenties ZakelijkeTrainingen.nl