Training Vitaliteit

Training VitaliteitVitaliteit: energie, motivatie en veerkracht

Je hebt voldoende beweging, je eet gezond en je zorgt dat je op tijd je rust en ontspanning neemt. Kortom, je zit lekker in je vel. In één woord noemen we dit vitaliteit. Voor de meesten van ons geldt dat we helaas periodes kennen dat het allemaal niet zo lekker loopt. Je kracht en energie is ver te zoeken.

Vitaliteit bestaat uit drie kerndimensies: energie, motivatie en veerkracht. Met deze drie dimensies ga je tijdens de training Vitaliteit aan de slag. Waarom doe je wat je doet? Wat zijn jouw doelen? Hoe ga jij om met tegenslag? Hoe maak je vervolgens de omslag naar positief denken? Wat kun jij er zelf aan doen om lekkerder in je vel te zitten? Het volgen van de training heeft in eerste instantie natuurlijk voordelen voor jezelf, maar uiteindelijk ook voor het team en het bedrijf waar je werkt. Vitale medewerkers zijn productiever, zijn minder vaak ziek en zorgen voor een goede werksfeer. Positieve energie werkt namelijk aanstekelijk.

De training Vitaliteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Vitaliteit? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training? Download hier het PDF bestand

De training Vitaliteit wordt georganiseerd vanuit ZakelijkeTrainer.nl.

Referenties ZakelijkeTrainingen.nl